Lockerkasten bestellen voor uw sportschool

U start binnenkort een eigen sportschool en bent nog op zoek naar een lockerkast, waar de sporters veilig hun waardevolle spulletjes in kunnen opbergen tijdens de trainingsuren. Dan bent u bij Lockers and More aan het juiste adres. Lockers and More levert lockerkasten in hout en metaal, in diverse afmetingen. Ook kunt u nadenken over een Aerobic Wall, waarin plaats is voor het opbergen van bijvoorbeeld gewichten, matten, stepsblokken en andere benodigde sportmaterialen. Een Aerobic Wall geeft uw sportschool een professioneel karakter.

Ruim assortiment

Natuurlijk kan Lockers and More uw sportschool nog veel meer bieden. Denk bijvoorbeeld aan scheidingswanden voor douche en toilet en aan de inrichting van de kleedkamers. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Ze hebben bijvoorbeeld houten banken, al dan niet in combinatie met kapstokken. En tenslotte de inrichting van de balie, het visitekaartje van uw sportschool in combinatie met een luxe ingerichte  loungeruimte, waar de sporters zich heerlijk kunnen ontspannen na de zware trainingen.

Ook bestellen bij Lockers and More?

Bent u geïnteresseerd in de lockerkasten, douche scheidingswanden, balie-inrichting of mogelijkheden voor het inrichten van uw kleedkamers? Bekijk dan de diverse mogelijkheden op de website. Ook kunt u direct telefonisch contact opnemen met een de servicegerichte medewerkers. Lockers and More is dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Sport en Spel. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.