Lieve asielhonden

Wilt u graag een asielhond uit het dierenasiel? Dat is een mooi iets! Dieren uit het dierenasiel snakken naar een nieuw en liefdevol thuis. Een plek waar ze weer lekker zichzelf kunnen zijn en de rest van hun leven door mogen brengen. De meeste dieren in het dierenasiel zijn hier terecht gekomen doordat bijvoorbeeld de voorgaande baasjes geen geld hadden, geen tijd hadden of overleden zijn. Ook kan het zo zijn dat het dier in de dierenasiel weg is gelopen en zijn of haar weg naar huis niet meer heeft terug kunnen vinden. Jaarlijks belanden er rond de 75.000 huisdieren in het dierenasiel. Dat zijn er dus een hele hoop! Ook al zijn de omstandigheden in een dierenasiel meestal goed; toch is en blijft een dierenasiel een stressvolle plaats voor dieren. Ook asielhonden snakken dus naar een nieuw thuis met een fijn baasje. Gaat u hem of haar dat geven? 

Meer informatie over dierenasielen

Zoekdierenarts.nl. geeft u graag meer informatie over dierenasielen. Wanneer iemand bijvoorbeeld een dierenasiel kan beginnen. Wist u bijvoorbeeld al dat een dierenasiel voornamelijk draait op vrijwilligers, sponsoren en giften? Nobele mensen die zich elke dag weer keihard inzetten voor het welzijn van de dieren!

Meer online

Voor meer informatie over asielhonden en het dierenasiel kunt u terecht op de website van Zoekdierenarts.nl. Surf dus gerust daar naar toe.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.