Maak uw woning af met meubels uit India

Bent u bezig om uw nieuwe huisje op een unieke manier in te richten? Het is handig om vast wat basics te hebben, maar een paar echte eye-catchers in uw woning maken het helemaal af! Als u van kleuren en leuke printjes houdt dan is de website Hindi en Bindi wellicht iets voor u. Hier bieden ze u onder andere leuke meubeltjes uit India, Ibiza kussens, of prachtige Indiase kleden.

Maak kennis met India

U zult zich misschien afvragen hoe “Hindi en Bindi” is ontstaan. De twee eigenaren houden ontzettend van reizen en vinden het belangrijk om u kennis te laten maken met het prachtige straatbeeld van India. Het land is verrijkt met spiritualteit, religie, kunst, decoraties en sfeer. Ze vonden dat Nederlanders deze kleurrijke sfeer wel wat vaker kunnen gebruiken. Daarom hebben ze een website opgezet met de mooiste kunstwerken vanuit India en andere landen.

Bestel uw artikelen op de website van Hindi en Bindi

Bent u benieuwd geworden naar alle producten van Hindi en Bindi? Neem dan eens een kijkje op de website. Hier vindt u een uitgebreid assortiment per productcategorie. Als u nu iets bestelt dan heeft u het binnen een tot drie werkdagen al in huis. Direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Meubels India.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.